Voorstellen

De maatschap Huidzorg Harderwijk bestaat uit twee huidtherapeuten, Bianca van Nijhuis en Gerike van den Berg.

Over Bianca

Ik ben Bianca van Nijhuis, geboren in 1986. Samen met mijn zorgzame echtgenoot ouder van inmiddels 4 geweldige kinderen. In mijn kostbare vrije tijd kook en tuinier ik graag en verder houd ik me graag bezig met interieurstyling en het opknappen van oude meubels.

Direct na het behalen van mijn diploma heb ik vol enthousiasme in 2009 de praktijk Huidzorg Harderwijk opgericht. Inmiddels is de praktijk uitgegroeid tot een vooruitstrevende organisatie waar ik meer dan trots op ben..!

Als ik mezelf in een paar woorden zou moeten omschrijven denk ik aan; ambitieus, enthousiast en ondernemend. Eigenschappen die goed van pas komen bij het uitoefenen van mijn vak als praktijkhoudend huidtherapeut.

Soms sla ik hierin wat door en is het nodig pas op de plaats te nemen. Om die reden heb ik besloten om na 6 jaar een maatschap aan te gaan met mijn eveneens gedreven collega Gerike. Het is fijn alle activiteiten en administratie die een eigen praktijk met zich meebrengt, nu te kunnen delen. Hierdoor blijft er weer genoeg energie over om te steken in de behandelingen en de mensen die bij ons komen. Want dat is wat ik het liefste doe, met passie mijn vak uitoefenen en daarbij het contact met de mens achter de aandoening.

Ik geloof dat een goed, persoonlijk contact essentieel is om samen te komen tot een goed behandelresultaat. Ik zal me hiervoor volledig inzetten en kijk ernaar uit dit nog jaren op deze manier te blijven doen!

Over Gerike

Ik ben Gerike van den Berg – Wouters, woonachtig in Harderwijk. Afgestudeerd huidtherapeut sinds 2009. Ik heb bij verschillende huidtherapeutische praktijken mogen werken, waardoor ik veel ervaring heb kunnen opdoen. Zowel in de behandeling van patiënten, als in kennis over het vak! Sinds 1 april 2015 zijn Bianca en ik een maatschap gestart.

Een  belangrijk onderdeel van ons vak is het op peil houden van onze kennis. Dit doe ik door het volgen van bij- en nascholing. Daarbij hebben we regelmatig vergaderingen van de kwaliteitskring Harderwijk e.o. Met deze kring van collega’s uit de regio worden ervaringen uitgewisseld, scholing gevolgd en praktijkcasussen besproken. 

Ik heb gekozen voor dit vak, omdat het vak veel bied qua diversiteit in behandeling en patiënten. Ik haal voldoening uit mijn werk door mensen met huid- en oedeemklachten te helpen.

Service staat hoog in het vaandel bij Huidzorg Harderwijk, een persoonlijke benadering vind ik erg belangrijk!