Skip to main content

Therapeuten

De maatschap Huidzorg Harderwijk bestaat uit twee huidtherapeuten, Bianca van Nijhuis en Gerike van den Berg.

Over Bianca

Ik ben Bianca van Nijhuis, geboren in 1986. Samen met mijn zorgzame echtgenoot ouder van inmiddels 5 geweldige kinderen. In mijn kostbare vrije tijd kook en tuinier ik graag en verder houd ik me graag bezig met interieurstyling en het opknappen van oude meubels.

Direct na het behalen van mijn diploma heb ik vol enthousiasme in 2009 de praktijk Huidzorg Harderwijk opgericht. Inmiddels is de praktijk uitgegroeid tot een vooruitstrevende organisatie waar ik meer dan trots op ben..!

Als ik mezelf in een paar woorden zou moeten omschrijven denk ik aan; ambitieus, enthousiast en ondernemend. Eigenschappen die goed van pas komen bij het uitoefenen van mijn vak als praktijkhoudend huidtherapeut.

Soms sla ik hierin wat door en is het nodig pas op de plaats te nemen. Om die reden heb ik besloten om na 6 jaar een maatschap aan te gaan met mijn eveneens gedreven collega Gerike. Het is fijn alle activiteiten en administratie die een eigen praktijk met zich meebrengt, nu te kunnen delen. Hierdoor blijft er weer genoeg energie over om te steken in de behandelingen en de mensen die bij ons komen. Want dat is wat ik het liefste doe, met passie mijn vak uitoefenen en daarbij het contact met de mens achter de aandoening.

Ik geloof dat een goed, persoonlijk contact essentieel is om samen te komen tot een goed behandelresultaat. Ik zal me hiervoor volledig inzetten en kijk ernaar uit dit nog jaren op deze manier te blijven doen!

Over Gerike

Ik ben Gerike van den Berg, geboren en opgegroeid in Hierden. Momenteel woon ik met mijn man en 2 dochters en 1 zoon in Harderwijk. Mijn vrije tijd besteed ik het liefst met mijn gezin. Ik vind het ook heerlijk om te sporten. Hardlopen en tennissen is wat ik dan graag doe!

In 2009 zijn Bianca en ik afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht, opleiding Huidtherapie. Na heel wat jaartjes in loondienst te hebben gewerkt zijn Bianca en ik in 2015 een maatschap aangegaan. Dit was voor ons beiden een grote maar goede stap!

Voordat Huidzorg Harderwijk een maatschap werd bestond deze al 6 jaar. Al die jaren had Bianca de praktijk opgebouwd, vervolgens zijn we samen verder gegaan. Inmiddels is de praktijk verder uitgebreid en zijn we verhuisd naar een nieuwe locatie. Ik ben super trots op wat we samen hebben weten te bereiken!

Gezien we de ondernemerstaken kunnen verdelen, blijft er meer tijd over voor onze passie; het behandelen van mensen!

Wat ik het allermooiste vind aan dit prachtige vak is de diversiteit in behandelingen en mensen!

Service staat hoog in het vaandel bij Huidzorg Harderwijk, een persoonlijke benadering vind ik erg belangrijk!

Over Rianne

Mijn naam is Rianne Bakuwel. Ik ben 22 jaar en ik woon in Harderwijk. In 2021 ben ik afgestudeerd als huid- en oedeemtherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Mijn fascinatie voor het vak begon toen ik zelf onder behandeling kwam bij Bianca en Gerike. Door deze fijne ervaring ben ik blij dat ik dit mooie vak nu zelf mag uitoefenen! Ik vind goede zorg met persoonlijke aandacht, kwaliteit en een eerlijk advies erg belangrijk.

Ik kijk ernaar uit om mijn praktijkervaring en opgedane kennis in te mogen zetten bij de verschillende behandelingen.