Skip to main content

Praktijkinformatie

Afspraak en openingstijden

De huidtherapeut werkt uitsluitend op afspraak. De praktijk is 5 dagen per week, van maandag tot en met vrijdag geopend.

Maandag:   08.45-21.00

Dinsdag:     08.45-20.30

Woensdag:  08.45-17.30

Donderdag: 08.45-17.00

Vrijdag:        08.45-13.00

Zaterdag:     Gesloten

Zondag:       Gesloten

Voor het maken van een afspraak of het stellen van vragen kunt u contact opnemen met telefoon: 0341-428458. Indien de huidtherapeut niet in de gelegenheid is uw oproep te beantwoorden, kunt u een bericht achterlaten op de voicemail, zij belt u dan zo spoedig mogelijk terug.

Intakegesprek

Voorafgaand aan een eventuele behandeling vindt een intakegesprek plaats van ongeveer 15-30 minuten. Hierin wordt vastgesteld of de huidtherapeut u van dienst kan zijn. Tijdens dit gesprek is er aandacht voor uw klacht en de bijbehorende (hulp)vragen. Vervolgens worden de behandelingsmogelijkheden besproken, waarna samen met u een behandelplan opgesteld wordt. Wanneer u toestemming geeft om tot behandeling over te gaan, kan er een vervolgafspraak gemaakt worden.

Belangrijk: neemt u tijdens het intakegesprek (een kopie van) de verwijsbrief (als u deze heeft gekregen), het pasje van uw zorgverzekering en een geldig identiteitsbewijs mee.

Betaling en facturering

U ontvangt na de behandeling een factuur per mail. Indien nodig kunt u deze declareren bij u verzekeringsmaatschappij.

Binnen de praktijk zijn twee betalingsmogelijkheden, namelijk contant of per pin.

De factuur van de behandeling dient bij voorkeur direct na de behandeling te worden voldaan. Indien dit niet mogelijk is geldt een betalingstermijn van 2 weken.

Niet nagekomen afspraken

Wanneer het niet mogelijk is uw afspraak na te komen, dient u uiterlijk 48 uur van tevoren af te bellen.  Niet nagekomen afspraken worden (zonder tegenbericht) in rekening gebracht. U ontvangt hiervan een factuur per mail.