Skip to main content

Algemeen

De gezichtsbehandelingen van Huidzorg Harderwijk verbeteren de huidconditie en beperken de kans op het ontwikkelen van onzuiverheden. Voor de gezichtsbehandelingen wordt gebruik gemaakt van dermatologische huidverzorgingsproducten die worden aangepast aan uw huidtype.

Huidzorg Harderwijk

Kwaliteit geregistreerde praktijk voor huid- en oedeemtherapie.

Maak direct een afspraak

Opbouw gezichtsbehandeling

De gezichtsbehandeling heeft als doel het op milde wijze reinigen van de gezichtshuid en de doorbloeding verbeteren en is geschikt voor alle huidtypen. De behandeling is opgebouwd uit verschillende onderdelen.

De behandeling start met het openen van de poriën door middel van een reiniging en een peeling. Vervolgens wordt de huid verweekt met warme doeken en worden onzuiverheden verwijderd. Aansluitend volgt een  masker aangepast aan het huidtype. De gezichtsbehandeling kan uitgebreid worden met andere cosmetische behandelingen, zoals harsen en/of verven. Tot slot wordt een verzorgende nabehandeling aangebracht.

Heeft dit artikel u geholpen?

Mocht u nog vragen hebben dan helpen wij u graag. U kunt uw vraag via onderstaand formulier stellen of direct een afspraak met ons maken.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht


  Check a.u.b. uw spambox, het is mogelijk dat onze mail in deze box terechtkomt.