Skip to main content

Algemeen

De huidverbeterende behandelingen van Huidzorg Harderwijk vormen een aanvulling op de gezichtsbehandelingen en huidtherapie behandelingen. Deze behandelingen gaan een stap verder doordat zij effect uitoefenen op de dieper gelegen huidlagen. Hierdoor wordt de celdeling gestimuleerd en de huidconditie zichtbaar verbeterd.

Huidzorg Harderwijk

Kwaliteit geregistreerde praktijk voor huid- en oedeemtherapie.

Maak direct een afspraak

Dermappeal Peelings

Soms biedt een gezichtsbehandeling niet voldoende stimulans om het beoogde resultaat te kunnen behalen en is het nodig een stapje verder te gaan door een peeling kuur te ondergaan. De peeling behandelingen zorgen voor effect in de dieper gelegen huidlagen.

Er zijn verschillende peelings variërend in sterkte, van lichte die progressief resultaten boeken en slechts een kleine herstelperiode heeft tot de diepe peelings die een zeer duidelijk resultaat laten zien, maar vaak een langere herstelperiode hebben. Tijdens een intakegesprek zullen we samen met u uw specifieke huidinformatie in kaart brengen, zodat we kunnen bepalen welke peeling voor uw huid en uw wensen het meest geschikt is. Peeling behandelingen zijn in kuurverband nodig om het gewenste resultaat te behalen en worden ondersteund door de juiste producten voor thuisgebruik om het optimale resultaat te behalen.

Tijdens de behandeling wordt een vloeistofoplossing op de huid aangebracht. Deze moet enige tijd inwerken om het beoogde resultaat te bereiken. Wat u tijdens de behandeling kunt ervaren, is afhankelijk van de sterkte van de peeling. Dit kan oplopen tot een warme sensatie met licht prikkelen. De duur van het herstelproces na een behandeling wordt voornamelijk bepaald door de sterkte van de peeling.

Direct na de behandeling kan uw huid er licht rood uitzien, maar dat zal snel afnemen. U kunt direct na de behandeling uw dagelijkse werkzaamheden hervatten. Zorg dat u de nazorginstructies van de huidtherapeute nauwkeurig opvolgt.

Indicaties peelings

Onzuivere huid: De behandeling maakt uw huid direct zacht en verfijnt uw poriën, waardoor er minder vuil achterblijft. Door op tijd met de behandeling te beginnen, verkleint u het risico op littekenvorming in de toekomst. Ideaal voor de acne-gevoelige en/of vette, dikkere huidtypen.

Pigmentatie; De werkstoffen dringen diep door in de pigmentcellen en zorgen voor een zachte, maar effectieve vermindering van ongewenste kleurverschillen in de huid. Uw huidteint wordt opmerkelijk egaler.

Huidveroudering; de diepere lagen van de huid worden gestimuleerd, waardoor collageen en elastine wordt aangemaakt. Fijne lijntjes, een minder stevige huid en schade door zon en omgevingsfactoren worden resultaatgericht aangepakt. Uw huid wordt sterker, gladder en stralender.

Tarief

Behandeling met peeling (i.c.m. Dermicapenbehandeling) is maatwerk en wordt daarom aangepast aan uw huidtype en huidconditie. Voorafgaand aan de behandeling wordt een persoonlijk behandelplan met u opgesteld. Naar aanleiding van het intakegesprek wordt er een prijsindicatie vastgesteld op basis van het te behandelen gebied en de indicatie.

Microneedling

De Dermica Pen is het meest professionele en geschikte systeem op het gebied van microneedling. Een behandeling met de Dermica Pen is een veilige, hygiënische en effectieve manier om huidverbetering te bewerkstelligen, waarbij de huid in de diepte vernieuwd en verfraaid wordt zonder de bovenste huidlaag (epidermis) te beschadigen. Door de huid te behandelen met de Dermicapen, wordt deze structureel en duurzaam verbeterd. Op natuurlijke en veilige wijze kan een enorm scala aan huidverbeteringen bereikt worden.

Algemene informatie

De Dermica Pen  maakt gebruik van 11 minuscule naaldjes die vibrerend kleine verticale kanaaltjes in de huid maken. Deze minuscule verticale kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar verwonden de huid precies genoeg om het natuurlijke herstelproces te activeren. Door de prikkeling in het bindweefsel komen actieve groei en helende factoren vrij die zorgen voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine. Collageen en elastine zorgen voor de stevigheid en elasticiteit van de huid, waardoor de huid dikker, steviger en gladder wordt. Littekens en rimpels verminderen en hyperpigmentatie vervaagt door huidvernieuwing. Door deze factoren zal huidverjonging plaatsvinden. Door de automatische, verticaal vibrerende naaldjes en de tijdens de behandeling instelbare diepte van de naaldjes, maakt het mogelijk de behandeling aan te passen aan uw individuele behoefte. De Dermica Pen is zo geavanceerd dat zelfs gevoelige en moeilijk te bereiken gebieden, zoals rond de ogen/lippen en op de neus, optimaal behandeld kunnen worden.

Indicaties Dermicapen

 • Algehele huidverbetering
 • Fijne lijntjes
 • Rimpels
 • Acne littekens
 • Verschillende soorten littekens
 • Pigmentstoornissen
 • Grove huidstructuur / vergrote poriën
 • Striae / striemen

Tarief

Behandeling met de Dermica pen is maatwerk en wordt daarom aangepast aan uw huidtype en huidconditie. Voorafgaand aan de behandeling wordt een persoonlijk behandelplan met u opgesteld. Naar aanleiding van het intakegesprek wordt er een prijsindicatie vastgesteld op basis van het te behandelen gebied en de indicatie.

Behandeling

Voor de behandeling wordt een mix van hyaluronzuur en een geschikte Dermica Solution op uw huid aangebracht, waarna de Dermica Pen met roterende beweging over uw huid bewogen wordt. De behandeling geeft een licht ‘scherp’ gevoel, maar is goed te verdragen. De behandeldiepte varieert van 0,5 mm tot 2,5 mm en is afhankelijk van de indicatie en uw huidconditie.
Bij een diepere, medische behandeling (1,5 mm-2 mm) kan een verdovende crème worden toegepast. Afhankelijk van het soort behandeling zal de huid er roze/rood uit gaan zien en is de huid gevoelig. Ook kan de huid prikkelend en warm aanvoelen en kan er wat zwelling ontstaan. De roodheid vermindert na enkele uren. Bij sommige huidtypen zal dit snel verdwijnen, bij andere huidtypen kan de roodheid enkele dagen aanblijven. Het is noodzakelijk om de huid de opvolgende dagen goed te beschermen met een SPF en thuis uw huid te ondersteunen met huidtherapeutische producten.

Behandelfrequentie

Het natuurlijk herstelproces (aanmaak van elastine en collageen) dat op gang wordt gebracht is een stapsgewijs proces dat tijd nodig heeft om de gewenste resultaten te bereiken. Na gemiddeld twee tot vier weken worden de resultaten geleidelijk zichtbaar en na 8 weken is de verbetering duidelijk zichtbaar, daarna werkt het proces nog maanden door.

Het aantal te en behandelingen hangt af van leeftijd, huidconditie en behandelindicatie. Voor een optimaal resultaat is het van belang om deze behandeling in kuurverband te ondergaan, gemiddeld zijn er vier tot zes behandelingen nodig.  In het algemeen geldt hoe meer behandelingen u ondergaat, hoe sneller u het gewenste resultaat bereikt. Voor een blijvend resultaat is onderhoud raadzaam.

Tarief

Klein oppervlak (bijv. litteken) 15 minuten €75,-
Klein oppervlak kuurverband kuur 6 x 15 minuten €70*,-
Middelgroot oppervlak (bijv. deel gezicht) 30 minuten €115,-
Middelgroot oppervlak kuurverband kuur 6 x 30 minuten €105*,-
Groot oppervlak (bijv. hele gezicht of striae) 45 minuten €165,-
Groot oppervlak kuurverband kuur 6 x 45 minuten €150,-

* Dit is de gemiddelde prijs per behandeling in kuurverband. bij de eerste 5 behandelingen betaalt u het normale tarief. De korting wordt doorberekend bij de 6e behandeling.

Voorafgaand aan een eerste behandeling wordt er een afspraak gemaakt voor een intakegesprek. tijdens dit gesprek geven wij u informatie over de behandeling en is er gelegenheid om vragen te stellen. Aan de hand van dit gesprek zal de huidtherapeute een persoonlijk behandelplan voor u opstellen, met de daarbij behorende prijsopgave. Het tarief voor het eerste consult is 35 euro. Wij bieden u dit gratis aan als u besluit tot behandeling over te gaan. Is dat niet het geval, dan ontvangt u een rekening van 35 euro.

Heeft dit artikel u geholpen?

Mocht u nog vragen hebben dan helpen wij u graag. U kunt uw vraag via onderstaand formulier stellen of direct een afspraak met ons maken.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw bericht


  Check a.u.b. uw spambox, het is mogelijk dat onze mail in deze box terechtkomt.