Algemeen

Wimpers en wenkbrauwen zijn een belangrijk onderdeel van het gezicht en bepalen voor een groot deel uw uitstraling. Wanneer uw wimpers en/of wenkbrauwen lichter zijn dan u zou willen, kunt u deze haartjes laten verven. Hierdoor krijgt uw gezicht meer uitdrukking, met een natuurlijk effect.

Huidzorg Harderwijk

Kwaliteit geregistreerde praktijk voor huid- en oedeemtherapie.

Maak direct een afspraak

Behandeling

Voor het verven van de wimpers en wenkbrauwen wordt een speciale verf gebruikt, die kan worden toegepast in verschillende kleuren en intensiteit. De verf vervaagt geleidelijk en blijft ongeveer 6 weken zichtbaar.

De behandeling duurt ca. 20 minuten en is niet pijnlijk. Wel kunnen de ogen geïrriteerd aanvoelen als reactie op de waterstofperoxide in de verf. De behandeling is niet schadelijk voor de ogen. Soms ontstaat er een allergische reactie op bestanddelen in de verf, waarbij de huid rondom de ogen gezwollen raakt en de ogen een een branderig gevoel kunnen geven. Deze symptomen trekken in dit geval doorgaans na een paar dagen weer weg.

Advies

Het is raadzaam eventuele oogmake-up voorafgaand aan de behandeling goed te verwijderen, hierdoor wordt het maximale effect bereikt.

Tarief

Verven wimpers 15 minuten €15,-
Verven wenkbrauwen 15 minuten €15,-

Heeft dit artikel u geholpen?

Mocht u nog vragen hebben dan helpen wij u graag. U kunt uw vraag via onderstaand formulier stellen of direct een afspraak met ons maken.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw bericht

Check a.u.b. uw spambox, het is mogelijk dat onze mail in deze box terechtkomt.