Begin het nieuwe jaar met een stralende huid!

By januari 8, 2016Algemeen

be the bestLaat jezelf eens verwennen door de huidtherapeut met een microneedling- peeling of gezichtsbehandeling en ga 2016 stralend van start!
Heeft u last van pigmentvlekjes of storende lijntjes in het gezicht en denkt u erover hier iets aan te laten doen?

Bij Huidzorg Harderwijk kunt u terecht voor een breed scala aan huidverbeterende behandelingen, waar de huid zichtbaar van opknapt! Ook kunnen wij u helpen met een productadvies op maat.

Lees hier verder voor een greep uit de behandelingsmogelijkheden:

Huidverbeterende peelings van Dermappeal

De winterperiode is bij uitstek geschikt een peelingkuur te ondergaan, aangezien de huid hierdoor extra ontvankelijk is voor uv straling. Storende pigmentvlekjes, puistjes en mee-eters of fijne lijntjes kunnen met een peelingkuur effectief behandeld worden.
Door de bovenste huidlagen af te schilferen, wordt de huid aangezet tot nieuwe celdeling, met als gevolg een gladdere en egale huid.

Er zijn verschillende peelings variƫrend in sterkte, van lichte die progressief resultaten boeken en slechts een kleine herstelperiode heeft tot de diepe peelings die een zeer duidelijk resultaat laten zien, maar vaak een langere herstelperiode hebben.

Tijdens een intakegesprek zullen we samen met u uw specifieke huidinformatie in kaart brengen, zodat we kunnen bepalen welke peeling voor uw huid en uw wensen het meest geschikt is. Peeling behandelingen zijn in kuurverband nodig om het gewenste resultaat te behalen (4 tot 6 behandelingen).
Advies: Informeer bij uw zorgverzekeraar voor de vergoedingsmogelijkheden bij een acne/onzuivere huid.

Microneedling Dermicapen

Met de Dermica Pen kan de huid in de diepte vernieuwd en verbeterd worden, zonder de bovenste huidlaag (epidermis) te beschadigen. Door de huid te behandelen met de Dermicapen, wordt deze structureel en duurzaam verbeterd.
Littekens (striae), rimpeltjes en pigmentvlekken kunnen effectief worden behandeld. De huid wordt op milde, maar doeltreffende wijze verbeterd, zonder definitieve ingrepen of operatie.

De Dermica Pen  maakt gebruik van 11 minuscule naaldjes die vibrerend kleine verticale kanaaltjes in de huid maken. Deze minuscule verticale kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar verwonden de huid precies genoeg om het natuurlijke herstelproces te activeren.

Door de prikkeling in het bindweefsel komen actieve groei en helende factoren vrij die zorgen voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine. Collageen en elastine zorgen voor de stevigheid en elasticiteit van de huid, waardoor de huid dikker, steviger en gladder wordt. Littekens en rimpels verminderen en hyperpigmentatie vervaagt door huidvernieuwing. Door deze factoren zal huidverjonging plaatsvinden.

Pigmentvlekjes in het gezicht

Pigmentvlekken in het gezicht worden vaak als storend ervaren. Ten gevolge van blootstelling aan de zon of hormonale invloeden, kunnen donkere of lichte vlekken ontstaan. Ook kunnen ze ontstaan na wondjes of acne.

pigment gezichtVoorbeeld: storende pigmentatie door hormonale invloeden (zwangerschapsmasker)

 

 

In de praktijk behandelen we deze ontsierende vlekken met de Whitelan Peel van Suremedical. De bestanddelen Salicylzuur, vitamine A zuur en TCA zorgen voor afschilfering van de huid, waardoor de pigmentatie vervaagt en minder zichtbaar wordt.

Ontspannende en huidstimulerende gezichtsbehandeling

U kunt bij ons ook terecht voor een ontspannende en reinigende gezichtsbehandeling, waarbij u even tijd voor uzelf neemt en heerlijk wegdroomt.

De huidtherapeut behandeld en verzorgt uw huid met producten die helemaal zijn afgestemd op uw huidtype en huidconditie.

Ook krijgt u kosteloos en  vrijblijvend een productadvies, zodat u de huid na de behandeling zelf in topconditie kunt houden!

Wilt u meer informatie over bovenstaande behandelingen of prijsindicaties? Bekijk dan de informatie op onze website of neem contact met ons op!